19. huhtikuuta 2014

Lauantaina

Kirpputorit on suljettu  pääsiäispyhiksi, me kierrellään keskustaa. Keskustellaan Mäkkärissä syvällisiä, ostetaan vichyvedet ja istutaan tuulisessa satamassa. Uus keväthuivi kaulassa on kiva, samoin kuin seurakin. Se rullailee ja mä räpsin kuvia. Lauantaina.

Voisin sanoa, että oikein mainio juttu.

16. huhtikuuta 2014

Huhhuh

Huhhuh. Ensinnäkin koulupäiviä ennen kesälomaa on jäljellä päälle 20, rakastan harrastustani ja tää porukka on aivan mahtava, ulkona on ihastuttava aurinko aamuisin ja tuntuu että elän. Mun elämäni on ollut aikamoista myllerrystä viime aikoina. Niin outoa mutta tavallaan kivaa. Iloista. Surullista. Outoa. Voin vain sanoa, että huhhuh. Ja että kevät on mun aikaani; mulla on ideoita ja inspiraatioo. En kestä, kaikesta huonosta ja hullustakin huolimatta mulla on just nyt tosi iloinen olo.

Ps. Hehe, hassua, että viimekin postauksessa höpisin teatterista ja tässä mä taas. Mut mitä pikkusista.

4. huhtikuuta 2014

"Katastrofien ei pitäisi kestää näin kauan"

Sä oot mun katastrofi. Ja mä komppaan Muumipappaa.

PS. Pienen pienenä mainostuksena; meillä on teatterilla valmistumassa näytelmä, jota esitetään tänä keväänä poikkeuksellisesti kolme kertaa yhden sijasta. Mitä tapahtuu kun Jenni -näytelmän näytökset ovat keskiviikkona 9.4. kello 19, lauantaina 12.4. kello 15 ja keskiviikkona 16.4. kello 19. Kaikki Jyväskylän kansalaisopiston näyttämöllä. Jos yhtään kiinnostaa, niin olisi oikeinoikein mukavaa jos kaikkiin näytöksiin saataisin porukkaa katsomaan!