22. kesäkuuta 2014

Keskikesä

IMG_50396 IMG_49326 IMG_49853 IMG_50185
Yöllinen kuvausretki kesti neljään asti aamulla ja oli täynnä pelottavia autoja, märkiä kenkiä ja kylmiä varpaita, vesimelonia, valokuvia ja auringonnousun värittämiä pilviä. Juhannusyö, jolloin me istuttiin keskellä kävelytietä väsyneenä, mutta hymyillen. Nauraen. Keskikesän aikaa.

12. kesäkuuta 2014

Nää haaveet

hetkessä
"Tänä kesänä mä haluan lähteä vaan jonnekkin, tuu mun mukaani."

Rakas suosikkibändi, Englanti ystävän kanssa, junamatka minnelie. Tuhat suunnitelmaa ja sitäkin enemmän unelmia, jotka nekin vielä toteutuvat. Sillä mä olen nyt päättänyt jotain; ne hupsuimmiltakin tuntuvat haaveet, mä aion toteuttaa ne. Joskus mä vielä hankin filmikameran ja nenärenkaan. Kaikki matkan varrella päähän pälkähtävistä, mä tahdon toteuttaa ne. Mä toteutan ne, jotta eräänä päivänä voin lähteä onnellisena. Päätin sen.

1. kesäkuuta 2014

Hei kesäkuu

essinkans kesää 024 essinkans kesää 031 essinkans kesää 167
Mä katsoin rakkaan Woody Allenin elokuvan Midnight in Paris. Herttainen elokuva, joka sai mut haluamaan entistä enemmän paeta kamera kaulassa Pariisiin. Mietin sitä, kuuntelen Bastillea ja toivon. Ja alan ymmärtämään, että viimein täälläkin on se, mitä me odotettiin koko vuosi. Lämpöä ja valoa yötä myöten. Auringon laskuja, kuluneita tennareita ja farkkushortseja - mä kaipasin niitä kaikkia. Ja nyt kesäkuun ensimmäinen. Ja vapaus.