31. maaliskuuta 2015

Tanssiaskelia

jalkaiset
Tanssiaskelia elämälle. Peloille, jotka voitan. Päätän voittaa ne hyväksyen. Tanssiaskelia iloisille uutisille, kauniille musiikille. Annan askelia odotukselle, joka kutittaa mahan pohjaa. Tapahtumassa on jännittäviä asioita. Tanssin niille.

23. maaliskuuta 2015

16

essijamä jkl essi
Viime perjantaina mä täytin kuusitoista. Oli iltaa ja pannukakkuja. Musiikin kaikuessa parkkihallin seinistä oli Juno ja ystävä. Valokuvista pimentyvän taivaan aikaan tuli heilahtaneita, mutta onnellisia ja  hymy niis on aito. Mun syntymäpäiväni oli ihastuttava.

14. maaliskuuta 2015

Iloa

jeejee On siis kevät ja mua laulattaa miten paljon iloa se tuottaa. Kun päivä päivältä valo ulottaa meidät aikaisemmin ja kestää pidempään, mä saan huomata kaamosmasennuksen ajan olevan ohi. Oikeastaan jutut on aika kivoi ja mä olen hymyillyt enemmän kuin aikoihin.

Ps. Nyt on käytössä uusi kameraystävä Olympus PEN mini E-PM2 . Minijärjestelmäkameraa olin pyöritellyt mielessäni jo tovin, ja vihdoin muutama viikko takaperin mun oli mahdollista tämä Olympuksen ostaa. Opettelemista  kyllä on, mutta hyvin ihanalta tää vaikuttaa.

1. maaliskuuta 2015

Tukholma

maija me kaffe2 pikkumä iltainen
Tää kaupunki oli kaunis. Kierrettiin sivukujia ja pääkatuja, löydettiin vanhoja kahviloita ja kulmakuppiloita ja lähes eksyttiin ristiin rastiin risteilevillä tienpätkillä. Auringon laskun jälkeen kaupungin valoja syttyi tuhat ja kaikki oli kovin oikean tuntuista. Tukholma oli viehättävä.