26. huhtikuuta 2015

Tältä kuulostaa lauantai

dudet
"Hän tanssii kuin nauraisi maailmalle lalalalaa
Avojaloin ja ylpein, kaiken näkevin silmin,
Hän laulaa kuin kuolisi huomenna ja eläisi tänään"

Lauantai kuulostaa sopivasti myöhästyviltä linja-autoilta, suklaajäätelöltä ja auringolta. Teatterijutuilla vuoratulta ilmoitustaululta ja ampparisaksilta. Korvissani soi Olavi Uusivirta. Kevään ekat saippuakuplat puhallettiin pyörän tarakalta, enkä mä muistanut miten nättejä saippuavedestä taiotut kuplat voi olla. Mulla oli oikein lauantaimainen lauantai.

22. huhtikuuta 2015

Kevätmieli

birdyt
Ensi viikolla vaihtuu toukokuu ja mun peruskouluni viimeiset kouluviikot. Tuntuu pysäyttävältä. Vastahan mä laskin marraskuusta päiviä valoisien iltojen paluuseen ja nyt mä oon tässä, kun kello yhdeksältä taivas on valloittavasti vaaleanpunainen. Hymyilen. Mulla on kevätkengät, kevätlinnut ja kevätmieli. Päivät tuntuu tosi hyvältä, eikö teistäkin?

Ps. Jos jyväskyläläinen harrastelijateatteri kiinnostaa, niin meidän kansalaisopistolaisten Keltainen Pallo -näytelmän voi nähdä Galleria Hopassa klo 19 päivinä 24.4. (ensi-ilta), 26.4., 30.4. ja 3.5. Liput 5 euroa. Kyseessä mainio näytelmä, suosittelen!

11. huhtikuuta 2015

Turkuinen

turkuu 089222
Pääsiäismatka Turkuun. Etelässä kukki jo ensimmäiset sinivuokot ja narsissit, mä hämmästyin miten kevät oli pitkällä. Oli Jack Johnsonia ja rakkaita iltoja ja hetkiä. Mä todella iloitsen tuosta kaupungista.

ps kamujen kanssa laskettuna peruskoulua jäljellä nyt 7 viikkoa, huii