28. toukokuuta 2015

"Ihania kesätyttöjä"

maikku
Kesä on täällä. Sen voi tuntee, sen voi nähdä. Valoa on jäljellä kun mä painun liian myöhään pehkuihin ja se herättää mut kirkkaana aamuisin. Naurava nainen polkee pyörällä ohi ja toteaa meidän olevan ihania kesätyttöjä. Mua tanssittaa tää lämpö ja elon ilo ympärillä ja siks pyörähtelen autoteillä. Tuntuu onnelliselta. 

18. toukokuuta 2015

Voi taivas

taivaita kss munvaatuskat
Kuvat on muutaman viikon takaiselta iltakävelyltä, jolloin me Katrin kanssa kuljeksittiin ympäriämpäri ja järvelle, jolla taivas oli auringonlaskusta punainen ja sinipunainen. Hymyilytti. Tänään kuljeksin ympäriämpäri vesisateessa ja taivas oli väriltään harmaa. Kevätsade kasteli hiukset ja kasvot, mut ei sekään huono ollut. Sai mut miettimään nykyaikaa. Hetkessä elämistä ja sen kestämättömyyttä, toisaalta inspiroivuutta. Voi taivas, minkä teit, kun mut sait taas miettimään elämää niin kummallisista näkövinkkeleistä.

11. toukokuuta 2015

Kiitos

näyttämöl
(kuvassa eivät ole kaikki meistä)
Tää teatterikevät ja Keltainen Pallo ovat nyt ohi. Musta on hulluu, miten kaiken sähläyksen, epätoivon ja keskeneräisyyden keskeltä me saatiin aikaan ihan upea lopputulos. Keltaisen Pallon aikana opin todella paljon ja sain kokea niin paljon uutta. Yhden kevään aikana mä olen esiintynyt pikkuisen gallerian sekä kaupungin teatterin näyttämöllä ja mä en voisi olla meistä ylpeämpi. Oon kiitollinen tästä teatterivuodesta ja keväästä, josta jäi rakkaita muistoja. Kiitos

3. toukokuuta 2015

Nyt on rakkautta ilmassa

olavi maijja2
keikalla Perjantaina pääsin Olavin keikalle Lutakkoon. Ilta oli huikea. Hypittiin eturivissä ja laulettiin mukana äänet käheiksi. Viimeisimpien kappaleiden joukossa Kaiken jälkeen olet kaunis ja me otettiin toisemme kainaloon ja keinuttiin valssin soidessa. Mä olin niin onnellinen, että kun toi ihana mies hyppäsi alas lavalta ja halas meitä kaikkia, mä melkein itkin.