30. kesäkuuta 2015

Obladi oblada

maija
Kesäkuu on kulunut loppuun ja paljon on tapahtunut. Tällä hetkellä kirjoitan hitaimmastakin hitaimmalla tietokoneella ja valmistaudun henkisesti kello 6:50 herätykseen. Kesätyöt siis odottavat huomennakin. Univelka todellakin ottaa veronsa ja vaikka paljon on ihastuttavii juttui ja menoi ollut, tallä hetkellä tahtoisin vain nukkua 12 tunnin yöunet, ja ehkä sen jälkeen katsoa uudelleen kaikkia niitä tekemättömiä, muokkaamattomia, julkaisemattomia juttuja joita onkin hetken ajalta kertnyt. Kuullaan siis, kun mun väsymys liian pitkään valvotuista öistä ja aikaisista heräämisistä (6:50 yyyhh) on ohi! 

21. kesäkuuta 2015

Juhannustaikoja

juhannustytöt2
Poimittiin seitsemän kukkaa tyynyn alle, mut mun kimppuni nuhistui auton takapenkille. Tuona yönä laulettiin Viva La Vidaa ja Hulluu ja juostiin järveen puolenyön aikaan. Vesi oli hyytävää, juostiin toisenkin kerran. Kuunneltiin auton kajareista kappaleita, jotka tiedettiin lapsina ja ajettiin kaksi kertaa mäkkärin drive-iniin.

Mut vaikka me niin sovittiin, tuona yönä en oppinut käymään puskapissillä tai saanut piilotettua kukkia tyynyni alle. Silti toi yö oli juhannustaikoja. 

20. kesäkuuta 2015

Pastellikukkia

turkukukkainne turkukukkii turkuhilma maijatytöt2
Pastellikukkia, pieniä siskontyttöjä, kesäturku

12. kesäkuuta 2015

Barcelona

katuja äitijamaija sagradafamil picccasso picassso grandma koira P6060547
mies
Kuvavirtaa kauniista Barcelonasta, jossa eteläntuulet puhalti ja mulla oli lämmin. Maisemanvaihdos tällaiseen kaupunkiin oli loistava valinta. Kapeita katuja, nopeita metroja ja iltapäivän kuumuus. Vaikka yhteistä kieltä espanjalaisten kanssa ei tahtonut löytyäkään, sitäkin auttavaisempia ihmiset siellä olivat.

Viikonlopun aikana kierreltiin kaupunkia ristiinrastiin. Nähtävyyksiä ja hiljaisempia kaupunginosia. Taidenäyttely, jossa päästiin näkemään aitoja Picasson ja Dalín töitä - tää kokemus oli upea. Vanhaan kaupunkiin oli hauska eksyä ja rapistuneissa, mutta sitäkin hurmaavammissa rakennuksissa oli näkemistä. 

Barcelona oli viehättävä, jäin kaipaamaan. 

4. kesäkuuta 2015

Kesäkuun alku

auringonlasku2
Kesäkuun alku on ollut yöretkiä, huonolaatuisia kamerakännykän kuvia. Enemmän tai vähemmän lämpösiä päiviä ja kauniita iltoja. Puhelimen näyttö räksähtäneenä asfalttiin, mut kuten mä tahdon oppia paremmin ajattelemaan: rapatessa roiskuu. Loman alun ajatuksissa ollut myös huomisen aamukuuden junamatka Helsinkiin ja lento Barcelonaan kolmeksi päivää - jännittää jo kovin! 

Kesäkuun alku on ollut onnistunut.